sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Guavat Nuuksiossa 5.-7.9.

Seitsemän guavaa sekä johtajat Kaisa, Nati ja Jenni kävivät viikonlopun mittaisella metsäretkellä Nuuksiossa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Eka yö vietettiin teltoissa/laavussa Haukkalammen rannalla. Ilta kului rattoisasti majoitteita pystyttäessä ja nuotioruokaa nauttiessa. Paistoimme makkaraa ja nuotio-omenia sekä teimme poppareita trangialla. 

Lauantaina tytöt vaelsivat Iso-Holman kautta kohti Kattilaa, lopullisena määränpäänään Takalan laavu, jolla yövyttiin toinen yö. Matkan varrella oli kolme rastia, joilla tytöt pääsivät mm. auttamaan loukkaantunutta Natia. Nuuksio oli täynnä retkeiöijöitä ja reittimme sattui myös olemaan osittain sama kuin jonkin sortin maastojuoksukilpailulla. Juoksutrikoita singahti ohi milloin missäkin. Vikana yönä herkuteltiin nuotiolla lämmitetyillä lihapiirakoilla, paistetuilla vaahtokarkeilla ja lopuksi vielä trangioilla tehdyillä köyhillä ritareilla. Vatsat täynnä oli ihana mennä nukkumaan tunnelmalliseen puulaavuun. 

Sunnuntaina suuntasimme takaisin Kattilaan, josta lähti bussi kotia kohti. Lopuksi kävimme vielä yhdessä kololla laittamassa kamat kuivumaan ja tiskaamassa trangiat. Retken kruunasi viimeinen ateria pyöreän pöydän ääressä.
Guavat kirjoittivat retkellä vaelluspäiväkirjaa, joka julkaistaan seuraavassa Hehkussa. :)

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti