torstai 24. maaliskuuta 2011

Keväänraikas kevätvuosikokous

Hesparton kevätvuosikokous järjestettiin 23.3.2011 uudella kololla klo 19.00 ja paikalle ilmestyi 8 hlöä. Erityisesti kolme reipasta samoajaa ilahduttivat meitä läsnäolollaan, eikä homma siis mennyt aivan patsasteluksi. Tarjolla oli pientä naposteltavaa ja aivan loistavalla suhteella valmistettua mehua (sikahyvää!).

Käytiin ytimekkäästi läpi laadukas vuosikertomuksemme, ja todettiin että hyvää toimintaahan meillä on oikein runsain mitoin. Talousasioissa kuuntelimme tarkkaavaisina rahastonhoitajaamme Johista. Niin vuosikertomus kuin tilinpäätöskin vahvistettiin, hiphei! Samoajat pääsivät vallanmakuun, kun lippukunnan hallitus + rahastonhoitaja poistuivat tilasta ja Murmelien tehtävänä oli päättää myönnetäänkö tälle joukolle vastuuvapaus. Ettei vaan hallituksen kokouksia järjestetä ravintola Tornissa? Vietettiinkö se johtajavaellus sittenkin Ibizalla?... Piinaavan jännityksen jälkeen ulos passitetut saivat kuitenkin kuulla olevansa luottamuksen arvoisia ja sen verta vastuuntuntoisia henkilöitä, että saavat jatkaa toimissaan.

Lopulta muutaman mutkan kautta pääsimme vihdoin kokouksen odotetuimpaan kohtaan:  kokouksen päättämiseen. Lopuksi koko joukko hakeutui vielä "perinteiseen" sisaruspiiriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti