maanantai 14. lokakuuta 2013

Hesparttovahvistus mukana kisaamassa Rynkyssä; palkintosijalle päästiin!

12.-13.10., 1ai 

Elämä on yllätyksiä täynnä! Rauhallinen kotiviikonloppu sai väistyä partiotaitoskaban tieltä, kun kotijoukkoni tarvitsi kisakaverin mukaan kisaamaan ELLIn järjestämään Rynnistys '13 partiotaitoskabaan. Soluttauduin ELLI:läisten ja EPT:läisten joukkoon ja lähdin ylittämään itseäni Nuuksion metsiin. Mainittakoon tässä että olen aloittanut partion vasta aikuisiällä, ja nyt oli kyseessä ensimmäinen oikea partiotaitokilpailuni, joten ehkä muutama jännityksen perhonen pörräili vatsan pohjalla. ;)

Sohvaperunana löhöilyn sijasta löysin viikonloppuna itseni mm. nikkaroimasta kakkumuottia, juoksemasta hullunlailla rinkka selässä, tekemästä solmuja miimikon vihjeiden avulla, sytyttämästä nuotiota tuluksilla, ratkomasta pulmatehtävää, antamasta ensiapua kätensä traagisesti menettäneelle sekä uimasta (älyttömän kylmässä!) mutaisessa lammessa. 

Koska meitä oli kisavartiossamme vain kaksi, emme ennättäneet (emmekä oikeestaan enää jaksaneetkaan) suorittaa yörastin tehtävistä kuin yösuunnistuksen, jonne kummankin oli kisan ohjeiden mukaisesti samanaikaisesti lähdettävä. Tämä hieman harmitti jälkikäteen, sillä olisimme olleet hyvin lähellä koko sarjamme voittoa jos olisimme saaneet tehtyä kaikki tehtävät. Nyt ylsimme ponnisteluillamme sarjassamme kolmannelle sijalle, mikä ei oikeastaan ole mielestäni ollenkaan huono suoritus kun mukana oli kaltaiseni ensikertalainen.  ;)

Kisan jälkeen olo oli kaikkensa antanut ja onnellinen. Oli aivan mieletön fiilis kisata ja koetella omia rajojaan. Suosittelen! Tämän parempaa fiilistä ei kyllä ole ollut aikoihin! Viikonloppu oli todella hauska, ja opin sen aikana vaikka mitä uutta ja ihmeellistä! Innolla odotan jo seuraavaa PT-skabaa. :) 1 kommentti: