maanantai 7. marraskuuta 2011

Hiipparirastilla 6.11.

Sunnuntaina 6.11. Tösin suunnittelemalla Hiipparirastilla Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa hääri useampikin Hesparton johtaja rastinaisena. Kaikenkaikkiaan meitä oli paikalla 7 henkeä. Lisäksi rasteja oli kiertämässä kaksi Hesparton ryhmää, joista toisessa oli 3 meikäläistä, ja toisen vahvuuden tietää joku muu kuin allekirjoittanut. Ennen h-hetkeä meille oli pidetty rastimiesilta vanhalla kololla tiistaina 1.11., jonne ilmestyi kaikenkaikkiaan 6 hespartoa kuulemaan huippusalaista tietoa rastin ideasta.

Sunnuntaina rastinaiset ja -miehet saapuivat Kumpulaan jo hyvissä ajoin klo 7.30. Järjestelimme paikkoja ja rastin eri pisteitä, koeajoimme gps-laitteet ja virittäydyimme muuten hiipparitunnelmaan. Yllemme saimme Keskusrikospoliisin geohakkerointiosaston valkeat haalarit ja kukin valitsi itselleen omakseen kokemansa nimikyltin (tarjonta oli laaja aina Jörgenistä Helgaan). Kun alkuvalmistelut oli tehty ja tuulessa melkein lentävät katokset pystytetty, olimme valmiita eläytymään rooleihimme. Allekirjoittanut mm. tietää nyt KAIKEN geohakkeroinnista, maanalaisesta serverikeskukseta, signaaleista ja antenneista. Myös epäilyttävän näköisen signaalitunnistin pampun käyttö tuli tutuksi...

Kivaa oli ja saatiin me poppareitakin! Ensi vuonna ehkä kuitenkin kisaan mieluummin, sillä mieluummin olen salapoliisi kuin spesialisti. Mutta kokemus se tämäkin. :)
Etkö muka uskoisi tätä geohakkeroinnin ammattilaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti